Pe această pagină, vei învăța cum să ștergi unele sau toate contactele tale, lucru util atunci când trebuie să elimini contacte învechite sau neutilizate și să îți menții lista organizată.
Pentru a începe, vei avea nevoie de:
Ștergerea tuturor contactelor
Fă clic pe Contacte (1) în meniul CRM.



Ștergerea mai multor contacte
Folosește unul dintre filtre pentru a grupa contactele (de exemplu, după etichetă, data adăugării, etc.).

Acum, în listă vor apărea doar contactele cu eticheta Lead.
Fă clic pe butonul Selectează tot (7) pentru a selecta întreaga listă, apoi fă clic pe Șterge (8).

Fă clic pe Confirmă (9) pentru a șterge contactele selectate.

Restaurarea contactelor șterse
Pentru a restaura un contact șters, fă clic pe Șterse recent (10) în pagina ta de Contacte.

Odată ajuns în coșul contactelor șterse, vei vedea o listă cu contactele șterse recent, împreună cu data ștergerii, metoda de eliminare și data la care vor fi șterse definitiv.
Poți selecta manual contactul/contactele pe care dorești să le restaurezi (11) sau poți folosi filtrele din partea stângă pentru a le găsi mai ușor (12). Apoi, fă clic pe Restaurează (13).

Notă: Contactele șterse sunt păstrate timp de 30 de zile înainte de a fi eliminate definitiv.
Ultima actualizare la 9 februarie 2026