Loading
În acest articol, vei învăța cum să ștergi un plan de preț.
De ce ai nevoie:
Pentru a șterge un preț dintr-un formular de comandă, mergi la pagina corespunzătoare și fă clic pe Editează produs digital (1).

Fă clic pe pictograma Coș de gunoi (2) de lângă planul de preț.

În fereastra emergentă care apare, alege una dintre cele două acțiuni:
Selectează opțiunea dorită, apoi fă clic pe Confirmă (3).

Pentru a șterge definitiv un plan de preț din baza ta de date, deschide meniul de selecție a planului de preț și fă clic pe pictograma Coș de gunoi de lângă numele planului.

Ultima actualizare la 6 mai 2026